Webbinarium om åldersdiskriminering med journalisten Marianne Rundström


Journalisten Marianne Rundström har i många år varit engagerad i att motverka ålderistiska fördomar och möjligheterna till ett förlängt arbetsliv och har skrivit boken Passé – De ofrivilliga pensionärerna. Sverige hamnar på jumboplats när det gäller att skapa förutsättningar för senior arbetskraft att stanna kvar på jobbet. Hur ser hindren och möjligheterna ut?

Som medlem i Vision är du välkommen att ta del av vår webbinariesatsning som är en del av vårt arbete för en arbetsplats för alla - helt kostnadsfritt!

Datum: 11 mars Tid: 12-13

Anmäl dig här senast 9 mars: vision.se/likarattigheterochmojligheter Webbinariet är en del av Visions webbinariesatsning som under 2021 kommer att fokusera på tre av de sju diskrimingeringsgrunderna: - Ålder - Etnicitet - Psykisk funktionsnedsättning Håll utkik i våra kanaler och på vision.se/likarattigheterochmojligheter för information om kommande webbinarier.

När: 11 mars 2021 12:00 - 11 mars 2021 13:00

Var: / Digital

Arrangör: Vision