Många nyanser av grått


För att uppmärksamma internationella kvinnodagen 8 mars 2021 bjuder Linköpings universitets studentkårer och Forum för genusvetenskap och jämställdhet till ett samtal om samtycke och gråzoner med två aktuella föreläsare.

Mötet hålls via Zoom och är fritt för allmänheten att ansluta till. Webbplats: https://liu.se/artikel/manga-nyanser-av-gratt

Föreläsningar: Lena Gunnarsson "Sex, våldtäkt och gråzonen däremellan" & Anna Ardin, "Gråzonerna i skuggan av Assange" Ett samarrangemang mellan Consensus, LinTek, StuFF och Forum för genusvetenskap och jämställdhet vid Linköpings universitet.

Moderator under dagen är: Beatrice Ronsten, kårordförande för Linköpings teknologers studentkår LinTek och Silje Lundgren, föreståndare för Forum för genusvetenskap och jämställdhet.

När: 8 mars 2021 15:00 - 8 mars 2021 17:00

Var: / Digital

Arrangör: Forum för genusvetenskap och jämställdhet