Studiecirkel om klimatångest – Gör skillnad!


OMVANDLA DIN KLIMATÅNGEST TILL KLIMATAKTIVISM HOS ABF! Du är inte ensam om att vara rädd inför framtiden. Vad behöver vi som individer och grupp för att hantera klimatkrisen – idag och i framtiden? Vi har satt igång en studiecirkel om klimatångest.

• Studiematerial Vi utgår från boken "Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft". Den utgår från individens perspektiv (varje läsare ska kunna sätta egna klimatmål) men visar också vikten av normförskjutning, konsumentmakt och politisk påtryckning. Här finns bland annat kapitel om mat, boende, transporter, kläder, jobb och barn och varje läsare kan hitta sin startposition och se vilka steg som gör störts skillnad. • Anmäl dig här: https://www.abf.se/.../studiecirkel-om-klimatangest--gor.../ • Datum och tid Vi ses varannan onsdag, med start den 17 februari, kl 18:00 -20:00, på ABF Malmö, Spånehusvägen 47. OBS! Glöm inte avanmäla dig om du får förhinder och inte kan medverka på kursen. Annars debiteras man på 300kr för utebliven närvaro.

• Tillgänglighet Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss. ♥︎ ABF Malmö är ett studieförbund i Malmö, Lomma och Burlöv. ♥︎ Hos oss är du varje dag välkommen på studiecirklar, föreläsningar och aktiviteter inom föreningslivet. ♥︎ Läs mer om oss: www.malmo.abf.se 🌏 ABF Malmö uppmuntrar särskilt initiativ och lärande med koppling till de globala målen och Agenda 2030.

När: 17 februari 2021 18:00 - 17 februari 2021 20:00

Var: / Malmö

Arrangör: ABF Malmö