AMPHI LIVE: Rekrytering utan diskriminering?


AMPHI LIVE: Rekrytering utan diskriminering?

Det är ingen hemlighet att arbetsmarknaden på flera sätt är diskriminerande. Studier efter studier pekar på bristande kunskap i att utforma kompetensbaserade och inkluderande rekryteringsprocesser – som inte diskriminerar. Istället blir konsekvensen att arbetssökande personer faller längre bort från arbetsmarknaden, samtidigt som företag går miste om talanger och arbetskraft. Men vad krävs för att skapa en icke-diskriminerande rekryteringsprocess? Vilka metoder kan du som rekryterar använda dig av? Vad kan förändringar i hur rekryteringsprocessen är utformad, leda till för positiva effekter för dina anställdas arbetshälsa? Missa inte nästa Amphi Live där vi bjuder in till samtal om kunskap och metoder för icke-diskriminerande rekrytering!

I panelen: Info kommer! 📌 Plats: eventet sänds online via Vimeo och Facebook. 📌 Anmälan: säkra din plats, anmäl dig här: https://form.jotform.com/210202328844346 Eventet är kostnadsfritt!


ℹ️ Med Amphi Live vill vi föra samtal och lyfta kunskap, metoder och verktyg för att möjliggöra maktkritisk förändring. Amphi Live leds av programledare Denise Beniwa Johnson. 📮 Har du frågor om eventet eller vill du själv medverka under sändningen? Skicka ett mejl till kommunikation@amphi.se ❤️ Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn för allt det senaste inom vår verksamhet!

amphilive

amphi #rekrytering #diskriminering

HR #personal #panelsamtal #online

När: 16 februari 2021 10:00 - 16 februari 2021 10:45

Var: / Digital

Arrangör: Amphi Produktion