West Pride STORMÖTE


ÅRETS FÖRSTA STORMÖTE BLIR DIGITALT DEN 4 FEBRUARI KLOCKAN 18:00-19.30! 📣

Vill du vara med och skapa Göteborgs mest färgglada festival 2021? Kanske genom att anmäla en programpunkt, vara volontär, hyra regnbågsflaggor eller gå med oss i paraden. Isåfall är du välkommen att delta på vårt digitala stormöte den 4 februari klockan 18:00-19:30!

Under mötet kommer West Pride informera om planerna för 2021 samt på vilka sätt du kan engagera dig och medverka. Där får du den senaste informationen om årets festival, hur du kan delta och mycket mer. Det är ett perfekt sätt att tillsammans med oss börja ladda inför West Pride 2021!

Då vi lever i föränderliga tider innebär det att vi måste vara flexibla. Vi arbetar därför med olika scenarier som kan skalas upp eller ner beroende på situationen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Under mötet kommer vi att diskutera dessa och ni kommer att få möjlighet att ställa frågor. 💭 Besök oss på www.westpride.se för att anmäla dig till mötet. Vi ses digitalt den 4 februari klockan 18.00! 🏳️‍🌈 Syntolkning: Personer står framför en scen med regnbågsfärgade flaggor.

När: 4 februari 2021 18:00 - 4 februari 2021 19:30

Var: / Digital

Arrangör: West Pride