Miniseminarium inför KlimatHoppMötet med Heidi Andersson


Vårens andra miniseminarium inför KlimatHoppMötet med Heidi Andersson. Kvällens rubrik är: Att vara den förändring en själv vill se i världen - konsten att leva fossilfritt. Heidi Andersson från byn Ensamheten utanför Storuman är elvafaldig världsmästare i armbrytning och djupt engagerad i klimatfrågan. Tillsamman med sin man Björn Ferry har hon satt som mål att leva ett helt fossilfritt liv från år 2025.

Miniseminariet genomförs som ett samtal mellan Lena Wistrand, Studiefrämjandet, och Heidi Andersson.

Här är länken till seminariet: https://zoom.us/j/93944849750... Under våren kommer vi att arrangera ett miniseminarium första tisdagen i varje månad. Näst på tur är Bam Björling, Eskilstuna FN-förening. Miniseminarierna arrangeras av Studiefrämjandet Sörmland tillsammans med Eskilstuna Naturskyddsförening, Eskilstuna FN-förening, Klimatklubben Eskilstuna och Eskilstuna kommun.

När: 2 februari 2021 19:00 - 2 februari 2021 20:00

Var: / Digital

Arrangör: Studiefrämjandet Sörmland och Eskilstuna kommun