Vår digitala invånare - en dag om samverkan


Välkommen till en konferens om samverkan och digital delaktighet!

Digitaliseringen ger fantastiska möjligheter till egenmakt och förbättrad service, men när avvecklingen av traditionella kontor och serviceställen går i snabbare takt än tillväxten av digital kompetens, finns risk för att människor hamnar i ett utanförskap. Hur kan olika aktörer arbeta tillsammans för att förbättra den digitala kompetensen hos våra invånare? Den 29 januari 2021 har du möjlighet att vara med på en webbsänd konferens då ett gäng sakkunniga och forskare gör en djupdykning i frågan. Tid: 29 januari, kl. 10-15

Medverkande: Elin Wihlborg, Linköpings universitet Stefan Johansson, Begripsam Terese Raymond, Digidelnätverket Madelene Alfinson & Lena Dahlberg, Borås stad Tobias Nordberg, Uddevalla stadsbibliotek Integrationscentrum, Göteborgs stad Ida Claesson, Länsstyrelsen i Västra Götaland Konferensen riktar sig till dig som jobbar med att hantera det digitala utanförskapet eller är intresserad av digitaliseringsarbete i kommuner. Initiativet är ett samarbete mellan Västra Götalandsregionens Förvaltning för kulturutveckling och Digitaliseringsrådet, samt Länsstyrelsen i Västra Götaland.

Läs mer om konferensen och anmäl dig här: https://www.vgregion.se/.../var-digitala-invanare---en.../

När: 29 januari 2021 10:00 - 29 januari 2021 15:00

Var: / Digital

Arrangör: Kulturutveckling VGR