11-dagarspass Göteborg Film Festival 2021


För 33:e gången delar Göteborg Film Festival ut pris till bästa nordiska film, Dragon Award Best Nordic Film. Totalt sju filmer är med i tävlingen med en prissumma på 400 000 kronor. Priset delas ut i samarbete med Västra Götalandsregionen och Göteborgs stad.

11 dagars festival i din soffa Streama årets mest omtalade festivalfavoriter och nya världspremiärer direkt i din mobil, på din dator, surfplatta, Chromecast, Android TV eller Apple TV.

Göteborg Film Festival is the largest film festival in the Nordic countries and one of biggest public film festivals in the world. Each year it attracts nearly 180,000 visits. The festival is also an important market place for new Nordic film. Notably, for the past few years it has offered the digital film service drakenfilm.se, which encompasses hundreds of quality films from across the world. The upcoming film festival will mark the 44th anniversary of the festival, and will take place from January 29 to February 8, 2021.

När: 29 januari 2021 00:00 - 8 februari 2021 23:59

Var: / Digital

Arrangör: Göteborg Film Festival