Tystna inte - ett samtal om hot och hat i samhällsdebatten


Tystna inte - ett samtal om hot och hat i samhällsdebatten, är ett panelsamtal mellan Danny Lam (grundaren bakom det populära Instagram-kontot TNKVRT), Brottsoffermyndigheten och Ung Media Sverige!

Under evenemanget berättar Brottsoffermyndigheten om projektet Tystna inte. Danny Lam tar sedan över och berättar om sina egna erfarenheter av hat och hot på nätet. Därefter börjar panelsamtalet med Danny Lam, Ung Media Sveriges förbundsordförande Henrik Almén och Ulf Hjerppe som är jurist och jobbar på Brottsoffermyndigheten. Moderator är Ung Media Sveriges generalsekreterare Anna Wallgren.

Datum: Torsdagen den 28 januari Tid: 18:00 - 19:00 Plats: Digitalt möte på Zoom Arrangör: Ung Media Sverige

Den primära målgruppen är unga medieproducenter (ca 15-25 år), men aktiviteten är öppen för alla som är intresserade. Anmäl dig här: https://forms.gle/Pqgzv8iiexyUAnwj9 DEADLINE för anmälan är onsdagen den 27 januari kl. 23.59!

När: 28 januari 2021 18:00 - 28 januari 2021 19:00

Var: / Digital

Arrangör: Ung Media Sverige