Digitalt öppet hus med Naturskyddsföreningens rikskansli


Funderar du på hur din krets kan nå ut till fler? Vill du bolla idéer till en projektbidragsansökan? Eller kanske vill du engagera dig lokalt i Naturskyddsföreningen, men vet inte hur du hittar rätt? Mellan klockan 12.00-19.00 den 26 januari kan du koppla upp dig på Zoom för att prata om det här och mycket annat med olika medarbetare på Naturskyddsföreningens rikskansli!

HUR DELTAR JAG? Du deltar genom verktyget Zoom. Eventet är endast öppet för dig som är medlem i Naturskyddsföreningen. Mer info om Digitalt öppet hus hittar du här: https://www.naturskyddsforeningen.se/.../digitalt-oppet...

HUR GÅR DET TILL? I en digital lobby i verktyget Zoom träffar du en värd som hjälper dig vidare till ett enskilt digitalt rum där du får träffa någon av rikskansliets medarbetare i ett videomöte och få personlig hjälp och stöd, möjlighet att bolla idéer tillsammans eller få svar på frågor och liknande. Kanske har du en idé till ett projekt som du vill utveckla, eller få hjälp att jobba med tillgänglighet och att engagera nya? Det finns även möjlighet att få stöd kring politisk påverkan, arbete inför valet 2022 och vissa IT-frågor som till exempel digitala möten. Frågor eller särskilda önskemål kring något du vill prata med oss om? Mejla till verksamhetsutvecklare Wiebke Steinfeld, wiebke.steinfeld@naturskyddsforeningen.se. Hoppas vi ses!

När: 26 januari 2021 12:00 - 26 januari 2021 19:00

Var: / Digital

Arrangör: Naturskyddsföreningen