Digital samtalsgrupp för transpersoner


Samtalsgruppen för transpersoner är till för dig som är 18 år eller äldre, bor i Göteborg med omnejd, och har funderingar kring din egen könsidentitet och/eller könsuttryck och som vill prata om sånt som har med kön och trans att göra tillsammans med andra.

Vi träffas under fem torsdagskvällar i februari-mars och pratar utifrån olika teman så som till exempel "kropp, könseufori och selfcare", "identitet, komma ut och normer" och "sexuell läggning, relationer och sex". Tanken är att det blir en chans att dela och diskutera erfarenheter kring att vara trans genom övningar och aktiviteter. Det blir också en chans att träffa andra transpersoner.

Träffarna hålls av Marion och Lio som själva har erfarenhet av att vara trans. Samtalsgruppen för transpersoner är en stängd grupp, det betyder att vi kommer vara samma personer varje gång och du måste vara anmäld för att få en plats. Efter första träffen stängs gruppen för nya deltagare. Om du anmäler dig till gruppen är det viktigt att du vill och kan komma på så många träffar som möjligt. Samtalsgruppen hålls på svenska.

Denna gången hålls samtalsgruppen digitalt på Zoom. För att kunna delta behöver du en stabil internetuppkoppling, dator, smartphone eller surfplatta med kamera, högtalare och mikrofon. För att kunna delta så bra som möjligt rekommenderar vi att du använder dator. Du behöver vara okej med både att använda din röst och att visa dig i bild i samtalen.

Om du vill vara med i samtalsgruppen, anmäler du dig här: https://forms.gle/rcriG6ZCN9XghmG5A. Sista anmälan är 7 februari. Det finns ett begränsat antal platser och vi mailar dig med information om ifall du fått en plats eller inte. Observera att om du redan gått samtalsgruppen för transpersoner på RFSL Göteborg tidigare, så får du vänta minst ett år innan du kan gå igen eftersom det brukar vara många som vill gå.

När: 18/2, 25/2, 4/3, 11/3 och 18/3 klockan 17:30-20:00. Plats: Digitalt på Zoom. Länk skickas ut om du får en plats. Frågor kan mailas till Lio på kurator@goteborg.rfsl.se. Välkommen!

När: 26 januari 2021 14:00 - 7 februari 2021 23:30

Var: / Digital

Arrangör: RFSL Göteborg