Digitalt samtal: Bokmåndag med Valentina Cuevas


Den debuterande poeten Valentina Cuevas kommer till Vällingbys författarscen i ett samtal om klass, rasism och kärlek. Hennes diktsamling handlar om våldet i vardagen, queer romantik och klasskillnader.

direkt från orten ger jag er min samling av dikter en blandning av något djupt och ytligt. en samling med inslag av feminism, queer romantik och en saknad till tiden innan tinder fanns och kanske en o annan känga till en o annan jävel

Valentina Cuevas diktsamling det smakar orten och kärlek har beskrivits som en samling poesi utan filter men med mycket shade. I den skildras utanförskap, rasism, kärlek och klasskillnader i relationer.

Valentina Cuevas föddes 1987 och är uppväxt i Alby söder om Stockholm. Med diktsamlingen det smakar orten och kärlek debuterar hon som poet och författare.

I samtal med Lizette Romero Niknami, poet och kritiker, som 2020 debuterade med De försvunna.

I samarbete med Vällingby bibliotek och Klackenbergs Böcker & Papper.

När: 25 januari 2021 18:00 - 25 januari 2021 19:00

Var: / Digital

Arrangör: Kulturhuset Vällingby