Högerextremismens attack mot demokratin – och svaret från vänster


Vad innebär den nya högerextremistiska framryckningen i USA, i världen, i Sverige? Vilka krafter har drivit fram den? Vilken politik behövs för att stoppa den? Välkommen till ett samtal om hotet från högerextremismen – och vänsterns svar, dagen efter installationen av USA:s nye president.

Medverkande: Momodou Malcolm Jallow, riksdagsledamot Vänsterpartiet Karin Pettersson, kulturchef Aftonbladet Christer Mattsson, föreståndare vid Segerstedtinstitutet, forskar bla om radikalisering i vitmakt-miljöer Aysha Jones: grundare av svenska Black Lives Matter Moderator: Åsa Mattsson, Vänsterpartiet Samtalet sänds på Vänsterpartiets Facebooksida och hittas enkelt på www.facebook.com/vansterpartiet/live Vi postar också sändningen här i eventet. Välkommen att titta!

När: 21 januari 2021 18:30 - 21 januari 2021 19:15

Var: / Digital

Arrangör: Vänsterpartiet och Momodou Malcolm Jallow