Digital Lesbisk Frukost på zoom


Välkomna på lesbisk frukost! Vi saknar att ha frukost och testar att köra digitalt! Du är hemma hos dig, med din egen frukost och framför en skärm är med oss alla. Först ses vi i helgrupp och vi presenterar upplägget och sen vid digitala 'bord' uppdelat i mindre grupper, och blanda så alla får träffa olika personer.

ZOOM Frukosten kommer vara digital, vi kommer skicka ut inloggningsuppgifter till de anmälda inför frukosten. Vi kommer använda plattformen zoom, och delvis vara i helgrupp men även i mindre grupper likt 'bord'. Du behöver ha en dator/padda/mobil. På dator kan du öppna zoom i webbläsaren och de installerar automatiskt ett program första gånger du använder det. På platta eller mobil så behöver du ladda ner appen zoom. Du behöver ha fungerande kamera, och mikrofon/högtalare. Hörlurar funkar ofta väldigt bra. Vi kommer uppdatera här med lite mer detaljer snart. Vi riktar oss främst till folk i Västerbotten/Umeå - men precis som att folk som är tillfälligt i stan är välkomna på våra irl-frukostar så är du välkommen även om du bor någon annanstans. Mer info och länk för inloggning mejlas till de anmälda!

TILLGÄNGLIGHET Du kan själv välja ditt namn eller pseudonym. Vi uppmuntrar folk att där även skriva ut pronomen t ex ”Kim (hon)”. Det går att kommunicera genom att prata, men finns även en chatt. I den så syns ditt namn. Vi har ingen teckentolk. Det går såklart också bra att bara sitta med och lyssna om du hellre vill det. Om du undrar något, hör av dig till oss på umea@lesbiskmakt.nu

ANMÄLAN Anmäl dig senast torsdag 3 december i formuläret på hemsidan https://lesbiskmakt.nu/digital-lesbisk-frukost-pa-zoom.

FOTOGRAFERING Vi tar ibland foton under frukosten - dessa bilder kan komma att läggas upp på sociala medier. Säg till oss om du inte vill vara med på bild. Om du själv tar foton så tänk på att kolla med folk om det är ok att bilderna sprids.

OM LESBISK FRUKOST Lesbisk Frukost Umeå arrangerar frukostar och andra aktiviteter där lesbiskhet får vara norm. Vi samarbetar även med Studiefrämjandet. Frukostarna har varit fyllda med bl.a. pyssel, musik och föreläsningar. Lesbisk Frukost Umeå är en del av föreningen Lesbisk Makt som finns på flera håll i Sverige. Alla våra event är alkoholfria. Vi vill tillsammans skapa en lesbisk folkrörelse!

BLI MEDLEM Lesbisk Makt är en nationell förening som bidrar till att skapa en stark lesbisk folkrörelse! För att vi ska kunna fortsätta skapa viktiga lesbiska events och mötesplatser behöver vi att folk är medlemmar i föreningen. Våra organisationsbidrag baseras nämligen på antalet medlemmar. Stöd oss och den lesbiska folkrörelsen genom att bli medlem för minst en tjuga här: https://lesbiskmakt.nu/bli-medlem. (För 60-100 kr får du en medlemspremie på köpet!)

FÖR VEM? Lesbisk Makt är en plats där lesbiskhet får vara norm, och allt vi gör på våra arrangemang är lesbiskt. Lesbisk kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. Alla som är med i Lesbisk Makt eller deltar på våra aktiviteter definierar sig inte som lesbiska, men vill vara en del av en lesbisk gemenskap. Du som identifierar dig som kvinna, icke-binär och/eller har trans*erfarenhet är välkommen. Om du tror att du hör hemma här så gör du förmodligen det.

ENGLISH SAVE THE DATE this will be the 5th or 6th december. Will be announced shortly. We miss having breakfast and will test to have a digital one. You are at home, woth your own breakfast infordront of the screen an hanging out with us. First we will meet in the whole group and then split into different 'tables' were you can talk in a smaller group. SIGN UP Let us know that you're coming before the thursday 3th december by filling out the form at our website https://lesbiskmakt.nu/digital-lesbisk-frukost-pa-zoom

ZOOM The breakfast will be helt on the digital platform zoom. To participate do you need a computer/ipad/smartphone with a microphone and camera. We'll send more info to the people who signed up.

Send us an email at umea@lesbiskmakt.nu if you have any questions.

PHOTOS? We sometimes take pictures during the event, for publishing on social media. If you do not want any pictures taken of you, please let us know. Also, please note that if you want to take pictures yourself, you will need to ask the people you’re photographing for permission.

WHO’S WELCOME? Lesbian breakfast is a place were lesbianism is the norm. You can either identify as lesbian, do lesbian things occasionally or want to do lesbian things in the future or want to be part of the lesbian community. You who identify as woman, non binary and/or have transexperiences is welcome. All our events are alcohol- and drug free.

WELCOME!

När: 6 december 2020 10:00 - 6 december 2020 12:00

Var: / Digital

Arrangör: Lesbisk Frukost Umeå och Lesbisk Makt