PREMIÄR: Film om kvinnors utsatthet


På torsdag den 3:e december släpper Hyresgästföreningen region Stockholm tillsammans med Byggföretagen en viktig film om kvinnors utsatthet i bostadskaoset, och du är inbjuden till en digital premiär!

Kvinnor är idag särskilt utsatta på Stockholms bostadsmarknad. Tusentals berättelser har kommit in i kampanjen Stoppa bostadskaoset och många vittnar om kränkningar och trakasserier. Vi lät tre personer som arbetar med kvinnors trygghet och utsatthet ta del av dom, och det här hade dem att säga.

Medverkande:

Olga Persson, förbundsordförande, Unizon Kristina Wicksell Bukhari, jämställdhetskonsult, Make Equal Peter Rung, grundare, Huskurage Sandra Mobaraki, Byggföretagen

Läs vittnesmålen här: http://stoppa-bostadskaoset.se/

När: 3 december 2020 12:30 - 3 december 2020 13:30

Var: / Digital

Arrangör: Hyresgästföreningen region Stockholm och Byggföretagen