Föreläsning med F! - Sandra Lindström och "Den ojämställda stressen"


Välkommen till en spännande föreläsning via Meet! Livesändning direkt från kvinnofolkhögskolan! Vi är väldigt glada att äntligen kunna presentera Sandra Lindström, leg psykolog & föreläsare, med sin hyllade föreläsning ”Den ojämställda stressen”.

”En föreläsning om brödsmulorna som ligger kvar på bordet. Tvätten som aldrig tvättar, viker och lägger sig i rätt byrålåda själv. Alla de där födelsedagarna som ingen minns, gympasäckar som ska packas. Helhetsperspektivet och projektlederiet. Om varför individuella hanteringsstrategier inte räcker när det är hela samhället som är skevt. Och sist men inte minst: Om utmattningens orimliga konsekvenser och vad vi behöver göra nu. ”

Med tanke på rådande situation med ökad smittspridning i samhället så kommer vi att sända denna föreläsning digitalt och det kommer inte bli något fysiskt event.

Så ta dig en kopp kaffe och lite fika och bänka dig hemma framför din dator.

Söndagen den 22 november kl 13.00 - 15.30 Eventet är gratis för medlemmar och kostar 70 kr för icke medlemmar. Betala genom Swish 123 218 94 05 eller BG 836-0356

Märk betalningen med ”föreläsning” samt din mailadress så får du möteslänken till din mail.

Att bli medlem kostar 50 kr och du gör det enkelt genom att gå in på: https://feministisktinitiativ.se/bli-medlem/ Skicka sen ett mail till styrelsen@figoteborg.se så mailar vi dig möteslänken när ditt medlemskap är bekräftat. Hoppas vi hörs! Tove, Maria, Mona, Ivana, Sara, Miriam

När: 22 november 2020 13:00 - 22 november 2020 15:00

Var: / Digital

Arrangör: Feministiskt initiativ Göteborg