Marxism För Tjejer


Den 14 november är det äntligen dax! Ung Vänster Storstockholm anordnar marxism för tjejer, en tjejseparatistisk kurs där tjejer i distriktet kan träffas, diskutera marxism och käka god mat! Marxismen är en bärande teori inom arbetarrörelsen men reduceras tyvärr ofta till en ”killfråga”. Genom marxism för tjejer vill vi skapa ett separatistiskt rum där det finns möjlighet att utbyta tankar och idéer utan att känna sig begränsad. Alla är välkomna, oavsett om man är medlem i Ung Vänster eller inte.

Anmäl dig genom denna länk: https://docs.google.com/.../1zEyVCiAk3WXj4kGJZl0K.../edit...

OBS: Vi kommer att följa rådande restriktioner kring COVID-19 och därför är det mycket viktigt att du som anmäler dig avbokar om du inte längre skulle kunna delta. Var även uppmärksam så du inte missar bekräftelsemejlet som kommer skickas ut till alla som anmäler sig längre fram. Mer information om schema och lokal kommer till er som anmäler sig! Vid frågor, hör av er till Storstockholm@ungvanster.se.

TID: 14 november, kl. 10.00-18.00 PLATS: Kafé Marx, Kungsgatan 84 Vi ses! ❤

När: 14 november 2020 10:00 - 14 november 2020 18:00

Var: Kafé Marx, Kungsgatan 84 / Stockholm

Arrangör: Ung Vänster Storstockholm