Lär dig skriva kortfilmsmanus för TV och film - Kurs för kvinnor, icke-binära och transpersoner - Distans


Denna kurs riktar sig till tjejer, kvinnor, icke-binära och transpersoner. ULär dig skriva kortfilmsmanus för TV och film!

Välkommen till Studiefrämjandets distanskurs Kortfilmsmanus för TV och film. Under 10 veckor skriver du på ett eget kortfilmsmanus som du sedan färdigställer för att kunna skickas iväg till rätt kanaler. Under kursens gång får du guidning med hur du arbetar från idé till färdigt manus. Synopsis, en början, ett slut, en röd tråd där varje händelse leder till något. Vi jobbar med dramaturgin, vi brainstormar och tittar på flertal exempel för att inspireras.

Anmäl dig här: 10 tillfällen på distans. Måndagskvällar 18-19 med start tidigast 2/11, kursen startar när tillräckligt med anmälningar finns

https://www.studieframjandet.se/vasternorrlands-lan/gustav-arrangemang/kurser/2020/oktober/lar-dig-skriva-kortfilmsmanus-for-tv-och-film---kurs-for-kvinnor-icke-binara-och-transpersoner/?fbclid=IwAR3VZ4f84vKsqUDD7yGeemMLUtJtAzRgVky_cBVKf0kBZ8VRIAiE0pHr9sw

När: 2 november 2020 18:00 - 2 november 2020 19:00

Var: / Digital

Arrangör: Skriva kortfilmsmanus för film och tv