Webbinarium: Kreativa metoder för dig som arbetar med asylsökande


Välkommen till ett kostnadsfritt och digitalt frukostseminarium där Clowner utan Gränser delar med oss av våra kreativa metoder i arbetet med att möta människor på flykt. Ett perfekt tillfälle för dig som i din yrkesroll eller ideellt arbetar med asylsökande och vill få nya verktyg och inspiration för att stärka människor på flykts välbefinnande.

Anslut till samtalet via denna zoomlänk: KOMMER INOM KORT Webbinariet kommer också livesändas på vår Facebooksida.

PANELISTER – Virginia Librado: Professionell clown och pedagog och en av Clowner utan Gränsers mest erfarna artister. Har turnerat i bland annat Myanmar och DR Kongo och arbetat mycket med människor på flykt i Sverige. – Stina Bäckström: Filosof och lektor vid Centrum för praktisk kunskap vid Södertörns högskola. Skriver för närvarande en bok om humor som existentiellt och mellanmänskligt förhållningssätt. – Mona Lindqvist: Legitimerad psykolog och psykoterapeut. Specialist i klinisk psykologi. Arbetar med människor som kommit till Sverige på flykt och har gått Clowner utan Gränsers kurs i kreativa metoder. Clowner utan Gränser har arbetat med barn och unga i utsatthet sedan 1996 och i Sverige med människor på flykt i snart tio år. Vi vill dela med oss av vår erfarenhet, kunskap och särskilda metoder och vänder oss i detta webbinarium till dig som arbetar exempelvis på ett boende för människor på flykt, inom utbildningsväsendet, är offentligt anställd eller är ideellt engagerad i civila samhället. Med det sagt är alla varmt välkomna att ansluta.

Webbinariet genomförs inom Clowner utan Gränsers projekt Cirkus för hopp och styrka med stöd från Europeiska asyl-, migrations- och integrationsfonden. #Amifse

När: 27 oktober 2020 08:00 - 27 oktober 2020 09:00

Var: / Digital

Arrangör: Clowner utan Gränser