Sy sanitetsbindor själv


Här visar jag dig hur du kan uppnå en stor effekt med liten ansträngning.

Tillsammans med mig syr du tvättbara sanitetshanddukar för din måntid som du kan använda om och om igen. Detta kommer att spara världen mycket skräp, mycket pengar och alla typer av kemikalier som finns i engångsprodukterna.

Ta med en gammal frottéhandduk, ett färgglatt bomullstyg (gammalt sängkläder, T-shirt, ...) och lämplig sömtråd. Dessutom ett tygsax och om du har din symaskin. Det finns två hushållsmaskiner tillgängliga Dag workshop med ca 6 timmar 520 SEK / person Om du behöver material från mig debiterar vi det baserat på användning. Det finns fyra platser tillgängliga. Registrera dig senast 6/10 hos PM. Lite fika inkl 😉 Jag ser fram emot dig ❤ Hälsningar från hjärtat Xanthia

När: 10 oktober 2020 12:00 - 10 oktober 2020 18:00

Var: Stormon 114 88030 Näsåker / Näsåker

Arrangör: Goods for all