Feministiskt Forum • Återuppståndelsen


📣📣 ÅTERUPPSTÅTT - NU KÖR VI 📣📣

Nu är det snart dags för ÅTERUPPSTÅNDELSEN av Feministiskt Forum.

Viktiga uppdateringar inför forumet: Här kommer ytterligare/viktiga uppdateringar från oss till er: 💜 Forumet hålls mellan den 7:e och 11:e oktober med den officiella invigningen den 7:e oktober kl 17:00. Vi kommer att uppdatera fb-eventet så att alla vet vad som händer. 💜 Alla samtal inklusive invigningen sänds live på Facebook, på både Feministiskt Forum Stockholms samt ABF Stockholms sida. 💜 Vi kommer även att släppa in publik på max 50 personer inklusive rekommenderat avstånd i salarna, vilket ska möjliggöra en större "forum"-känsla! 💜 Vi är otroligt glada att kunna meddela att vi fått in flera nya samarbetspartners som har valt att stödja Feministiskt Forum! Håll utkik på vår sida för kommande uppdateringar. 💜Nu börjar det dra ihop sig! Uppdateringar sker löpande!

När: 7 oktober 2020 17:00 - 11 oktober 2020 15:00

Var: ABF Stockholm / Stockholm

Arrangör: Feministiskt Forum Ateruppstandelsen