Mingel & feministiskt samtal


Ett år har gått sedan Feministiskt initiativ Stockholm och Unga feminister flyttade in i Bagarmossens Folkets hus, och mycket har hunnit hända sedan dess. På grund av Covid-19 har föreningslokalen fått stå tom alltför länge, så nu vill vi kicka igång hösten och det feministiska engagemanget med en gemensam träff!

Vi bjuder därför in alla som vill, till mingel och feministiskt samtal om en aktuell fråga som både Feministiskt initiativ och Unga feminister länge drivit – utökad och bättre sexualundervisning i skolan och bland skolpersonal.

När: 1 oktober, kl. 17:30 Plats: Föreningslokalen i Bagarmossen Folkets hus

Tillgänglighet: God – tillgängligt för rullstol och allergivänliga lokaler. Har du behov av teckenspråkstolk? Meddela oss senast den 21 september genom att mejla vår fältsamordnare Jolene på jolene.larsen.kilan@feministisktinitiativ.se.

Obs! Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer genom att hålla social distans och maxgränsen på 50 st personer. Varmt välkomna!

När: 1 oktober 2020 17:30 - 1 oktober 2020 21:00

Var: Bagarmossens Folkets Hus / Stockholm

Arrangör: Feministiskt initiativ Stockholm, Unga Feminister