Vad tycker facken i Södertälje? Samtal kring LAS-utredningen.


Regeringen har med LAS-utredningen öppnat upp för försämringar av lagen om anställningsskydd. Under hot om lagstiftning kommer fackföreningarna och arbetsgivarsidan nu förhandla. Nu vill vi höra hur fackförbunden i Södertälje tänker kring årets unika avtalsrörelse.

Medverkar gör Carl Doland, ordförande LO Södertälje - Nykvarn och Marie Nilsson, ombudsman för Unionen och Emil Boss, förhandlingssekreterare SAC Stockholm. Fler namn tillkommer. Moderator blir Robert Mjörnberg, fackligt förtroendevald för Kommunal och sammankallande i Vänsterpartiets fackliga utskott i Storstockholm.

Begränsat antal platser. Boka din plats på sodertalje@vansterpartiet.se Samtalet kommer också att live-sändas av ABF Södertälje - Nykvarn, där du även kommer att kunna ställa dina frågor i chatten.

När: 29 september 2020 18:00 - 29 september 2020 19:00

Var: Stadshuset / Södertälje

Arrangör: Vänsterpartiet Södertälje, ABF Södertälje-Nykvarn och Vänsterpartiet Storstockholm