Äntligen - sexualupplysning för vuxna!


Vad är det egentligen som gör att kuken blir hård? Hur flirtar jag med den snygga grannen? Hur får jag en fontänorgasm och vad har CUV-komplexet med det att göra? 

Sex och relationer är olika för alla och något som kan förändras genom hela livet. Det är aldrig för sent att lära sig något nytt eller utforska nya delar av sexualiteten. Allt detta och mycket mer kommer diskuteras i den sprillans nya studiecirkeln Sex och relationer - Sexualupplysning för vuxna!

Vi kommer ses vid 5 tillfällen och utgå från frågorna som finns i rummet baserat på fem övergripande teman: Träff 1: Njutning och lust i hela kroppen Träff 2: Vad är sex? Träff 3: Kommunikation kring sex Träff 4: Sexuella hjälpmedel, tillbehör och annat som påverkar sex Träff 5: Psykologiska aspekter av sex

Denna cirkel leds tillsammans med ABF Stockholm. Cirkelledare är Sanna Vanno mångårig och erfaren sexualupplysare med RFSU Stockholm.

När? Start 23 september 2020 Vi ses 5 onsdagar i rad kl. 18.00-20.30 Pris: 450 kr Plats: ABF-huset, Sveavägen 41 Stockholm Obs! Beroende på covid-19 och rådande samhällsläge kan cirkeln komma att genomföras digitalt.

Tycker du också det är viktigt med RFSU:s tre friheter - rätten att vara, välja och njuta? Bli medlem idag!

Ett medlemskap i RFSU kostar 150 kr om året och 50 kr för personer under 26 år eller med ekonomiska begränsningar. Stöd oss www.rfsu.se/medlem

Redan medlem? Tipsa gärna en vän eller familjemedlem som kan bli ny medlem. Tillsammans är vi starka!

När: 23 september 2020 18:00 - 23 september 2020 20:30

Var: ABF Stockholm Sveavägen 41 / Stockholm

Arrangör: ABF Stockholm och RFSU Stockholm