Mingel- och informationskväll med Korpen Stockholm


Korpen Stockholm bjuder in till mingelkväll för kvinnor, icke-binära och transpersoner Vi vill ha till en kväll där vi kan mingla, käka något lätt, kanske dricka något gott, utbyta erfarenheter kring hälsa, och lyssna till stand up av Moa Svan samt information från Sofia B. Karlsson.

Kom, ta med en kompis och häng med oss!

När: 27 augusti klockan 18.00 Var: TBD (to be decided) Hur: Precis som du är

Vi vill att alla ska känna sig lika välkomna i idrotten och föreningslivet oavsett könsidentitet. Vår värdegrund är: Glädje, Gemenskap och Alla är välkomna och vi vill med denna kväll minska tröskel att ta klivet in i föreningslivet.

För att göra detta och få fler att känna sig välkomna har vi bjudit in till en kväll utanför idrottshallens svettiga väggar, en kväll där tjejer, icke-binära och transpersoner står i fokus. Vi hoppas att vi denna kväll ska få ett utbyte av varandra, mellan idrotter, föreningar, utbyta erfarenheter men även kunna informera om hur vi i Korpen Stockholm jobbar. Men främst ska vi ha en trevlig kväll tillsammans, mingla med nya och gamla vänner och kanske på vägen lära oss något.

När: 27 augusti 2020 18:00 - 27 augusti 2020 21:00

Var: Korpen Stockholm Skansbrogatan 7 / Stockholm

Arrangör: Korpen Stockholm