Finalen av Tillsammansveckan


Under Tillsammansveckan tar vi kampen för sammanhållning och jämlikhet till våra lokalsamhällen. Runt om i hela landet fixar Tillsammansgrupper extra mycket aktiviteter.

Det här året lägger vi särskilt fokus på:
✊🏿 MER TID ATT LEVA. FYRA DAGARS ARBETSVECKA ✊🏾DAGS FÖR KLIMATRÄTTVISA ✊ AMNESTI ÅT ALLA

Finalen av Tillsammansveckan är i år i Höör. På programmet står 🎼 Musik av Ellen Hansson 🎤 Tal av Ulrica Andrea, förbundsordförande Tillsammansskapet 🎪 Barnaktiviteter 👚 Secoundhandbutiken har öppet ☕ Café Mittpunkten har öppet

Alla är välkomna att delta. Vi håller till utomhus och håller avstånd till varandra. Det kommer finnas gratis engångsmunskydd på plats för den som önskar använda det. Stanna hemma om du är sjuk. Arrangörer till finalen av Tillsammansveckan är Förbundet Tillsammansskapet, Tillsammans Höör och Mittpunkten.

När: 16 augusti 2020 14:00 - 18 augusti 2020 16:00

Var: Mittpunkten Industrigatan 5 / Höör

Arrangör: Mittpunkten, Tillsammans Höör och Förbundet Tillsammansskapet