Tillsammansskapet - OSBY


Tillsammansskapet - Hur kan vi bygga lokalsamhällen där sammanhållningen är så stark att rasism inte får plats?" Förbundet Tillsammansskapet består av ett 30tal olika grupper från Ystad i söder till Luleå i norr. Vill du vara med och skapa en mötesplats i Osby, så kallade Tillsammanscafé ? Mikael och Alaa presenterar Tillsammansskapet och sen finns möjlighet till diskussion. Var: samling utanför ABF i Osby, vi går därifrån till en utomhusplats för picknick Tillsammans. Såklart håller vi avstånd i enighet med folkhälsomyndighetens rekommendationer. När: Tisdag 11 Augusti kl. 18.00

"Tillsammansskapet - hur kan vi bygga lokalsamhällen där sammanhållningen är så stark att rasism inte får plats?"

Förbundet Tillsammansskapet består av ett 30tal olika grupper från Ystad i söder till Luleå i norr. Vi jobbar med lokalsamhällesorganisering. Det betyder att vi skapar mötesplatser, så kallade Tillsammanscafé. Syftet är både socialt och politikt. Vi vill göra konkret skillnad för varandra i vår vardag. Men vi vet också att det finns saker vi inte kan lösa själva utan där vi måste ställa politiska krav för förändring.

Förbundet är religiöst- och partipolitiskt obundet.

När: 11 augusti 2020 18:00 - 11 augusti 2020 19:30

Var: Centralparken i Osby / Osby

Arrangör: Förbundet Tillsammansskapet och Abf Skåne Nordost