Försvara LAS på Sergels torg - varje måndag! #FörsvaraLAS


På måndag 1 juni lägger regeringens utredare fram sitt förslag om ny lagstiftning som innebär de kraftigaste inskränkningarna av vårt anställningsskydd sedan Lagen om Anställningsskydd (LAS) instiftades 1974. Det kommer också att innebära ett dråpslag mot möjligheterna till facklig organisering, då stridbara fackliga företrädare på golvet kommer att hamna i en oerhört utsatt situation, och ryka från arbetsplatserna på löpande band i samma takt som möjligheterna att säga upp utan saklig grund utökas.

Därför kommer vi denna måndag, och varje måndag, att samlas på Sergels torg för att diskutera och dela ut information om det som håller på att ske med våra rättigheter på arbetsplatsen, samt markera vårt motstånd. Kom gärna förbi för att diskutera, manifestera och stå samman med oss. Fem minuter eller en timme, det spelar ingen roll. Vi måste börja mötas, prata och organisera oss!

FörsvaraLAS #RörInteLAS

Corona-information: Självklart håller vi distans till varandra och visar hänsyn, med tanke på det rådande smittoläget.

När: 10 augusti 2020 17:30 - 10 augusti 2020 18:30

Var: Sergels torg / Stockholm

Arrangör: United Unions