Pride på Zita


PRIDE PÅ ZITA 2020!!

Den 27 juli skulle Stockholm Pride ha dragit igång för 22:a året i rad och avslutats med Pride-tåget som en av sommarens största höjdpunkter. Men i och med den rådande situationen och COVID-19 kommer årets Pride vara mer komprimerat, digitalt och utan något tåg.

Zita vill ändå fylla luckan och kommer att i år fortsätta erbjuda några av biografens egna pridefavoriter på storduk för alla som känner sig friska och villiga att gå på bio. Vi bjuder dessutom på två(!) färska FÖRHANDSVISNINGAR och ett fint kortfilmspaket bland filmerna som visas under 28 juli - 2 augusti.

PRIDE PÅ ZITA:

28 juli: Förhandsvisning: Lolas väg mot havet 29 juli: MOONLIGHT 30 juli: Pride Shorts (Kortfilmspaket), SOMMAREN '71 31 juli: Förhandsvisning: Always Amber (eng text), GIRL 1 aug: CALL ME BY YOUR NAME, PORTRÄTT AV EN KVINNA I BRAND 2 aug: KIKI, MATTHIAS & MAXIME

Dessutom arrangerar Nordic Bears en filmklubbsvisning av filmen WEEKEND tillsammans med Cinema Queer den 29 juli.

BILJETTSLÄPP 21/07

När: 28 juli 2020 18:00 - 2 augusti 2020 21:00

Var: Zita Folkets Bio Birger Jarlsgatan 37, / Stockholm

Arrangör: Zita Folkets Bio, Njutafilms & Studio S (Bio) och Folkets Bio