Palestina med Anna Wester


Anna Wester om Palestina

Anna berättar om den aktuella situationen på Västbanken och i Gaza, hur ockupation och blockad påverkar människors liv. Hur ser det palestinska motståndet ut i dag? Vad gör den internationella solidaritetsrörelsen och varför tror Palestinagrupperna på BDS (bojkott, desinvesteringar och sanktioner) som metod i kampen för en rättvis fred? Hon ger också en uppdatering om det politiska läget med fokus på Israels hot om att annektera hela eller delar av Västbanken vilket skulle innebära ett grovt brott mot internationell rätt.

Datum: 28e Juli Tid: Kl.18:00 Plats: Zoom, länk skickas ut i tid inför mötet.

Vid frågor, kontakta Lisa, Melisa eller Carl-Michael

När: 28 juli 2020 18:00 - 28 juli 2020 19:00

Var: / Digital

Arrangör: SSU Stockholm