Sommarkollo: Producent!


Tycker du det verkar spännande att producera egen musik i datorn? Gillar du teknik och/eller vill lära dig att spela in dina egna låtar?

På Popkollo Producent får du testa att skapa musik med hjälp av teknik. Vi gör alltifrån att skapa beats i datorn, inspireras av verksamma producenter, bygga låtar med ljud från vår omgivning och massa annat kul. Du behöver inte hållit på med musik eller musikproduktion tidigare. Vi lär oss tillsammans!

Kollot riktar sig till tjejer och transpersoner mellan 14-18 år.

OBS! Du kan delta både fysiskt och digitalt på kollot!

Kollots gästartist är ingen mindre än Janice!

Anmäl dig här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBegkmmPQ7H9XYHzUJ9QtPmIK5XWxNc9V7ApxkyaMq0jHG3A/viewform

Kostar det? Du väljer själv hur mycket du kan betala i deltagaravgift mellan 150-1500 kr. Om det lägsta beloppet är för högt kan du kryssa i Popkollofonden när du anmäler dig.

Plats? Online i mötesverktyget Zoom! Där kan vi se varandra i video (om man vill) och prata både i storgrupp och smågrupper.

Du kan även vara med på plats i Göteborg! Vi sänder kollot från Arena 29 i Göteborg. Där kan du även låna dator och hörlurar i mån av plats! Då sitter du tillsammans med ledarna och övriga deltagare och deltar vid din dator. Sen har ni gemensamma pauser med fika och roligt häng.

Information om alla sommarkollon https://www.popkollo.se/sommarkollon2020/

Kollot arrangeras av Popkollo Göteborg i samarbete med ELLEVIO, NBV Music Box Väst, Arena 29 och Musikverksamheten Mammut.

När: 14 juli 2020 10:00 - 14 juli 2020 16:00

Var: Online och på Arena 29 / Göteborg

Arrangör: Popkollo Göteborg, Arena 29 - Ungdomssatsningen