Lesbisk vandring i Håga nr 2


Packa med dig fika och snöra på vandringsskorna! 🌈Vi möts vid kung Björns hög, går en promenad i Håga på ca 3 km och stannar för en fikapaus. 🌿🌻 Det kommer bli mycket växtprat eftersom flera arrangörer från Odlingscirkeln är med.🌻🌿

Du behöver: Anmäla dig, ta med sittunderlag och fika, klä dig efter väder.

FÖR VEM? Våra evenemang är öppna för kvinnor, icke-binära och personer av olika kön med trans*erfarenheter. Lesbisk kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiskt ibland, vill göra lesbiskt i framtiden eller vill vara del i en lesbisk gemenskap.

COVID-19: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och hoppas att du också gör det. Stanna hemma om du har någon form av förkylningssymtom och vänta 48 timmar efter symtom innan du kommer. Stanna också hemma om du rest nyligen. Blir vi många delar ci upp oss i mindre grupper, därför är det bra för oss att vet om du ska med.↙️

OBS anmäl dig här: https://lesbiskmakt.nu/lesbisk-vandring-i-haga-nr-2

Känns det läskigt att komma själv? Skriv ett pm så möts vi upp innan och tar oss dit tillsammans!

När: 7 juni 2020 14:00 - 7 juni 2020 16:00

Var: Kung Björns hög / Uppsala

Arrangör: Lesbiskt rum Uppsala och Lesbisk Makt