Webinar om semesterlön och vad som gäller inför semestern


Semestern närmar sig för många. Med semestertider följer frågor om semesterlön, rätten till sammanhängande semester exempelvis. Vad gäller? På Byggnads webinar kan fråga allt du vill om semesterlön, vad som gäller vid korttidspermittering med mera.

Många medlemmar hör av sig och undrar vad arbetsgivaren har rätt eller inte rätt till, till exempel på grund av försämringar i företagets ekonomi. Har arbetsgivaren har rätt att hålla inne med min semesterersättning eller vänta med lönen för att kunden inte betalat? Och har min arbetsgivare rätt att kräva att vi tar ut max tre veckor sammanhängande semester, eller jobbar hela sommaren?

Byggnads förbundsjurist Anneli Ohlsson-Anderbjörk och ombudsmannen Görgen Zilén finns på plats för att berätta vad som gäller. Och för att svara på dina frågor. Fråga i realtid eller mejla in dina frågor i förväg till gilda.romero@byggnads.se

NÄR: Tisdag 2 juni klockan 16.30 VAR: Byggnads Facebooksida

När: 2 juni 2020 16:30 - 2 juni 2020 17:15

Var: / Digital

Arrangör: Byggnads