Workshop: Konsthistorier


Välkomna till en workshop med konsthistorier i fokus. Under tre måndagkvällar – 1, 8, 15 juni kl 19-20.30 – kommer vi ta del av Historielabbets föreläsningar och prata om de frågor som kommer på distans via länk. Om du är nyfiken på att lära dig mer om konst så är detta ett perfekt tillfälle att ta del av de historier i konsten som ofta annars inte visas upp.

Denna workshop är först och främst till för er som är intresserade av att bli ambassadörer eller engagera er mer i ARTmovement men vi tar in andra i mån av plats. Kostnadsfri men med begränsat antal platser. Anmäl er på www.artmovement.se/anmalan senast den 31 maj. För frågor hör av er till oss på info@artmovement.se

Historielabbet är en fortbildningsorganisation för en inkluderande konsthistorieskrivning som drivs av Karin Annebäck och Sofia Landström. Historielabbet arbetar med kanonkritik och synliggör maktstrukturerna inom konst och historieskrivning. Deras föreläsningar och workshops är utformade för att aktivt motverka en upprepning av den klassiska kanon och presenterar Konsthistorier, istället för Konsthistoria. https://www.instagram.com/historielabbet/

När: 1 juni 2020 19:00 - 1 juni 2020 20:30

Var: / Digital

Arrangör: ARTmovement