Livesänds: Petra von Kants bittra tårar av Fassbinder


Välkommen till TeaterTillsammans läser Fassbinder! Söndag den 31 maj kl 16.00 läser vi Petra von Kants bittra tårar och firar Rainer Werner Fassbinder 75 år via TeaterTillsammans Facebooksida.

Petra von Kants bittra tårar, skriven och iscensatt första gången 1971, är en modern klassiker om maktförhållanden och status. Hur fri är egentligen kärleken? Är det klasstillhörighet som avgör vem som har makt i en relation? Går det att älska på lika villkor? Kan jag älska dig utan att äga dig?

Premiär 31 maj 2020 kl 16.00 Livesänds på TeaterTillsammans Facebooksida

MEDVERKANDE Emma Appelblad | Eva Marianne Berg Olsson | Sanne Bornesten | Anna Eklund | Lanna Olsson | Sanna Persson Sannerholm REGI & INITIATIVTAGARE Julia Beil Amarilla ÖVERSÄTTNING Lars Bjurman FÖRLAG Nordiska ApS | Colombine Teaterförlag ORIGINALTITEL Die bitteren Tränen der Petra von Kant

Med stöd från Kulturrådet. I samarbete med Goethe-Institut Schweden och ABF Stockholm.

När: 31 maj 2020 16:00 - 31 maj 2020 18:00

Var: / Digital

Arrangör: TeaterTillsammans