Öppna Möllan - En heldag av öppna innergårdar


Vi boende på Möllevången har en lång tradition av att gemensamt arrangera aktiviteter i vår stadsdel. Länge var Möllevångsfestivalen med Möllevångskarnevalen årets höjdpunkt. Under fler år arrangerades även Öppna gårdsdagen där grannar bjöd in till sina gårdar. Vi i Allt åt alla Malmö vill bygga vidare på den här traditionen och bjuder därför härmed in till en gårdsdag 30e maj Vill du och dina grannar arrangera en loppis, ha ett café eller göra något annat på er gård? Prata ihop er och anmäl er till oss! Ambitionsnivån väljer ni helt själva, allt från att ställa upp ett bord med utrensade böcker till att styra upp en gemensam cykelverkstad är mer än välkommet.

Förra året anmälde sig 16 gårdar. I år börjar vi tidigt på året att mobilisera, och hoppas att vi får minst 20 gårdar anmälda!

Gårdsdagen kommer vara en del av Stadskampsveckan Malmö 2020 som äger rum 25/5 -31/5. Vi ser en utveckling där politiker och fastighetsägare banar vägen för hyreshöjningar, både genom införande av marknadshyror och genom att sätta smygrenoveringar i system. Vi tror att mötesplatser och en stark gemenskap i området är grundläggande för att kunna kämpa för en annan utveckling, med rimliga hyror och bra underhåll av våra lägenheter. Det är vi som lever här som är och skapar Möllan, inte politiker och fastighetsägare. Därför bjuder vi in till den här dagen!

Vill du anmäla din innergård? Gör det här: https://forms.gle/1h2gbrgD7vrGXPGg8

När: 30 maj 2020 10:00 - 30 maj 2020 18:00

Var: Allt åt alla Malmö Monbijougatan 13A / Malmö

Arrangör: Allt åt alla Malmö