Klimathänget


Välkomna till Klimathänget!

Veckans tema är sociala medier och hur miljörörelsen bäst kan använda sig av dem. Som vanligt blir det en avslappnad diskussion där vi spånar och utbyter tankar och idéer. Dela gärna och registrera dig på denna länk! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7wV5BRwQo1UXTJ105K37kciGPsMWpm5YTU3peVwYO9NS8ng/viewform?usp=sf_link

Vi ser att miljökrisen och de många sociala kriser som vår värld upplever är symptom av ett ickefungerande ekonomiskt system. Därför jobbar vi för klimaträttvisa och en rättvis omställning till ett fossilfritt samhälle som sätter människor och miljö före ekonomi och företag. För oss är lösningen på både den sociala och ekologiska krisen att vi omförhandlar samhällskontraktet och gemensamt bestämmer oss för att leva med, och dela på, de resurser som nyproduceras på jorden. På så sätt kan vårt samhälle bli både hållbart och rättvist. Vill du veta mer eller delar du redan vår analys? Vill du också engagera dig för att skapa en bättre värld? Kul! Kom förbi och klimathäng med oss! Jordens Vänner vill vara ett hem för aktivister och en naturlig mötesplats för personer från miljö- och solidaritetsrörelser. Välkommen!

När: 26 maj 2020 16:00 - 26 maj 2020 18:00

Var: / Digital

Arrangör: Jordens Vänner / Friends of the Earth Sweden