Mediemötet 2020: Sant eller falskt? Så klarar vi källkritiken.


Välkommen till årets stora seminarium på JMG 5/5 kl 14-18:30! Mediemötet är ett årligt samarrangemang mellan Västsvenska Journalisters Stiftelse, Publicistklubben Västra, Borås Tidning och institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG) vid Göteborgs universitet.

Årets tema: Sant eller falskt? Så klarar vi källkritiken.

Med: Åsa Wikforss, Kristoffer Egeberg, Kajsa Falasca, Jack Werner, Axel Gordh Humlesjö, Matilda Voss Gustavsson och Linda Hedenljung.

Dessutom utdelning av 2020 års Nils Horner-pris till Lotten Collin. Mediemötet är kostnadsfritt, men du måste anmäla att du kommer senast 28/4. Länk till anmälan och mer info hittar du på JMG:s webb: https://jmg.gu.se/aktuellt/mediemotet

När: 5 maj 2020 14:00 - 5 maj 2020 18:30

Var: JMG, Linnésalen, Seminariegatan 1B / Malmö

Arrangör: JMG och Publicistklubben Västra