Vi flaggar rött i solidaritet för alla sjukvårdsarbetare!


FIRA 1 MAJ OCH VISA DITT STÖD FÖR SJUKVÅRDEN

Under tider av pandemi så får vi hitta nya sätt att fira arbetarrörelsens högtidsdag! Därför uppmanar vi i Vänsterpartiet Södermalm alla medlemmar och sympatisörer att hänga ut något rött från fönstret eller balkongen på 1 maj för att visa solidaritet med alla som kämpar i sjukvården och äldreomsorgen. ❤️

Det finns ett enormt politiskt ansvar där vården både fått för lite resurser men framförallt att resurserna gått till privata vinster och inte till att rusta sjukvården för att klara samhällskriser. Vi stockholmare behöver mer än någonsin en välfärd som är till för oss alla - inte bolagens aktieutdelningar.

Har du inga röda tyger hemma? Misströsta ej! Det fixar vi! Vi återkommer snart med mer information om hur man kan hämta upp tyg för alla er som inte har. För er som är plus 70 eller ingår i en riskgrupp så levererar vi tyget.

Vi ser fram emot att fira 1 maj och visa vårt stöd för sjukvården tillsammans med er alla! 🔥✊🚩

När: 1 maj 2020 06:00 - 1 maj 2020 23:59

Var: /

Arrangör: Vänsterpartiet Södermalm och Vänsterpartiet Storstockholm