Krisfonden för jazzmusiker


Krisfondens syfte är att samla in pengar från alla som vill ge bidrag till musiker som drabbas av avbokningar pga. Covid-19. Detta för att jazzmusiker ska få ersättning för minskade intäkter. Svensk Jazz har tillsammans med nedanstående bidragsgivare sett till att lägga en grund i fonden. Nu uppmanar vi alla - privatpersoner, institutioner, organisationer, klubbar och företag - att hjälpa jazzmusikerna i ett mycket svårt läge! Bidragsgivare anges här nedan (obs! säg till om du inte vill synas i listan).

Så här stöder du krisfonden för jazzmusiker? Du kan skänka pengar till Svensk Jazz bankgironummer 701-9854 eller swischa till 1236434989. Märk din betalning med "Krisstöd".

Om du är musiker med inställda spelningar - läs mer här: https://svenskjazz.se/sv/

Tack för ditt bidrag till krisfonden för jazzmusiker!

När: 30 april 2020 08:00 - 30 april 2020 23:00

Var: Svensk Jazz Hornsgatan 103 / Stockholm

Arrangör: Svensk Jazz