Diskussionscirkel om den radikala idén att kvinnor är människor


Information och anmälan: https://www.abf.se/arrangemang/sodermanlands-lan/eskilstuna/samhalle-politik-fackligt/diskussionscirkel-om-den-radikala-idn-att-kvinnor-ar-manniskor/

Är du trött på att bara vara knullbar? Är du trött på skeva kroppsideal och att hela tiden bli värderad utifrån ditt utseende? Vill du prata om samtycke och att sätta gränser, om kärlek, sunda relationer och vad det innebär? Vill du prata om och lära dig mer om olika typer av våld och hur du kan känna igen tecknen? Nu startar ABF en digital diskussionscirkel för alla som identifierar sig som kvinna där vi tillsammans pratar om dessa frågor och reder ut begreppen och det enda som behövs för att delta är en dator eller telefon, Facebook och Messenger.

• Cirkelledare: Sofia Liedberg och Sarah Larsson

• När: 21/4, 5/5 och 26/5 och vi kör 18.00 - 20.15.

• Plats: Digitalt, Facebook

• Anmälan: https://www.abf.se/arrangemang/sodermanlands-lan/eskilstuna/samhalle-politik-fackligt/diskussionscirkel-om-den-radikala-idn-att-kvinnor-ar-manniskor/ • Frågor För frågor eller anmälan: robert.bergendorff@abf.se / 016-16 67 00

♥︎ ABF Sörmland är ett studieförbund i Eskilstuna, Katrineholm, Vingåker, Strängnäs, Gnesta, Nyköping, Oxelösund, och Trosa. ♥︎ Hos oss är du varje dag välkommen på kurser, föreläsningar och aktiviteter inom föreningslivet. ♥︎ Läs mer om oss och anmäl dig på: www.sormland.abf.se

När: 21 april 2020 18:00 - 21 april 2020 20:15

Var: Digitalt, Facebook / Digital

Arrangör: Tjejjouren Meja och ABF Sörmland