Kontexts antifascistiska fest för 20-talet - tema feminism


KONTEXT PRESENTERAR: FRAMTIDENS FEMINISM!

//SCROLL DOWN FOR ENGLISH//

Er favoritmedieplattform skakar om feminismen och gör den till 20-talets antifascistiska kraft. Kvällen är inte, förutom en antifascistisk kickoff, releasefest för vårt nya tema och första gången Kontext Press har fest i Malmö också ETTÅRSJUBILEUM för ♥ www.kontextpress.se ♥!

FÖRVÄNTA ER // LIVEPODD DANCEOKE LOTTER M. FINA PRISER BRANDTAL KLUBB //

♥ DJ:s ♥ LISA & TONI: Tänk dig två 80-talskids som kollade på ZTV och MTV alla dagar efter skolan och den gedigna kunskap det innebär. Lisa Ewald & Antonia Rojas gillar musik som är hittig och medryckande. Dom blandar gärna hiphop, rnb, pop, rytm och go stämning!

SOPHIE FRÅN SUDOROSA SOUND: Sophie från Sudorosa Sound älskar att pumpa dancehall queens, snuskig reggaeton, svängig hiphop och romantisk rnb. Bara hits och dans!

Mahoyo: Mahoyo är en kreativ duo bestående av Farah Yusuf och MyNa Do. Genom olika samarbeten försöker Mahoyo ständigt utmana status quo - kreativitet blir ett vapen för att utmana normer, strukturer och stereotyper. Sedan 2010 har de DJ:at och arrangerat klubbar som Girls Gone Wolf, Shandeez with gäris och 090-QPOCXXX i bland annat Stockholm, Johannesburg och Saigon.

♥MER TBA♥

KONTEXT PRESENTS: FUTURE FEMINISM! Your favorite media platform shakes the feminism up and makes it the antifascist force of the new decade! Not only does this release party mark the start of our new theme, it also marks the one year anniversary of www.kontextpress.se

There will be:

Live podcast

Danceoke

Lottery

Club

MORE TBA!

När: 6 mars 2020 20:00 - 6 mars 2020 03:00

Var: Plan B - malmö Norra Grängesbergsgatan 26 / Malmö

Arrangör: Kontext Press och Plan B - malmö