Releasemingel, författarsamtal & signering med Birgitta Ohlsson


Birgitta Ohlsson barnboksdebuterar!

Feministen, debattören och tidigare EU-och demokratiministern Birgitta Ohlsson barnboksdebuterar med Lev som du vill. Tio svenska kvinnor visar vägen. Med tio fascinerande och engagerande porträtt av svenska framstående kvinnor, moderna och historiska, uppmanar Birgitta Ohlsson sina läsare att leva livet så som de själva vill. Det spelar ingen roll om du är blyg, om du lever i en omodern tid, om förutsättningarna inte är de bästa, eller om de kanske rentutav är det. Våga bestämma hur du vill leva, våga trotsa omgivningen och dem som vill hindra dig! Boken är illustrerad av Lina Bodén.

När: 2 mars 2020 18:00 - 2 mars 2020 20:00

Var: Gamla stans bokhandel Stora Nygatan 7, / Stockholm

Arrangör: Gamla stans bokhandel och Bonnier Carlsen