Allt för alla!


En rolig och musikalisk föreställning om influencers genom tiderna. I regi av Olle Sarri.

I en tid då vi river ut nytt kök för att installera nytt kök träffar du här rediga kvinnor som inte slösar. Här lär vi att bygga prydliga soffor av återvunnet material, ta till astrologi istället för Tinder, förstå bordsskickets hundra viktigaste väsentligheter samt bygga, skriva och framföra kasperdockteater på barnkalaset. Det är mycket den perfekta husmodern bör kunna, införskaffa och bygga. Framförallt bör hon ha ett leende på de välmålade läpparna, välångade skinkor och vara immun mot all form av stress.

Parallellt dyker det upp inspiratörer från nutiden. Goda, charmiga och självupptagna. Entreprenörer ut i varje lösnagel, som med glossig hy visar upp sina roliga liv i tillrättalagda hem. Samtidigt som klimatångesten bankar på dörren.

Dessutom, en förbannade insändare från 1930 som basunerar ut sin frustration över att det inte skrivs några riktiga brev längre. Och vad hände egentligen 1911 med wienermademoiselle Betty Gyllenhammar?

Välkommen till en värld av tidlösa influencers. Här är det Allt för alla Hur påverkbar är du?

Längd: ca 90

Av och med KEL: Anna Littorin, Lisa Hansson och Jonna Sandell

Regi: Olle Sarri

Produktion: Scenit Produktion AB

Scenograf: Josefin Hinders

Foto: Kalle Christiansson/Popfotografi

I samarbete med Fria Teatern - www.friateatern.se

www.kelkelkel.se

Med stöd från Stockholms stad

När: 19 februari 2020 19:00 - 19 februari 2020 20:30

Var: Fria Teatern Lilla scen Bergsgatan 11 / Stockholm

Arrangör: KEL performancekompani