SEE QUEERLY -kom som din queera idol- 8/2


-SVENSKA-

🤴🏾🎉🤩🏳️‍🌈👅👩🏻‍🎤🧜🏿‍♂️⛹🏼‍♀️🍾💃🏽👯‍♂️🦄🌟🍻

Varit på lesbisk festival hela dagen? KOM OCH DANSA! Inte varit på lesbisk festival hela dagen? KOM OCH DANSA, DU MED!

Oavsett, hur skulle man bättre kunna spendera en lördag än att gå på SEE QUEERLY, uppklädd som sin queera idol?

🌟🤩🌟 TÄVLING! Ta chansen att äntligen förvandla dig till din queera idol! Det finns även priser att vinna för den som går all in ‼️ kulturell appropriering, rasistiska stereotyper eller liknande bullshit accepteras inte.

💖 TRYGGT RUM 💖 Vi queers vet, ofta pga erfarenhet, att många platser är otillgängliga eller otrygga för oss. Därför gör vi nu vårt alldeles egna rum. Vi har volontärer hela kvällen, med snygga lättigenkännliga tröjor, som det bara är att ta tag i om det är något. Vi som är arrangörer, Gabbi, Simon och Mio, har samma tröjor så vi är lätta att hitta. Vi finns till för dig som besökare kvällen lång. ‼️En trött, men nödvändig påminnelse: Rasism, homofobi, bifobi, transfobi, funkofobi, klassförakt och allt annat piss är som vanligt fullständigt oacceptabelt.

Bjud in alla dina queers!

  • Tid: 23:00-03:00

  • Pris: fri entré innan 00.00, därefter 100kr

  • Ålder: 18 år och uppåt

🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

-ENGLISH-

🤴🏾🎉🤩🏳️‍🌈👅👩🏻‍🎤🧜🏿‍♂️⛹🏼‍♀️🍾💃🏽👯‍♂️🦄🌟🍻

Have you been to Lesbisk Festival all day? Join us and dance it up! If you haven’t been to the festival? Then you have no excuse but to join us and spin it on the dancefloor.

No matter what, spending an evening dressed as your queer idol with SEE QUEERLY is just the way to use your Saturday evening. Lets make Plan B a queer dream!

🌟🤩🌟 COMPETITION! Best dressed will win a amazing price!! Go all in and spend the evening as your idol and you might be the winner!! ‼️ cultural appropriation, racial stereotypes or similar bullshit is not accepted.

💖 SAFE SPACE 💖 The queer community knows to well that a lot of spaces can feel unsafe. That’s why we create our own safe haven. We will have volunteers out and about the whole evening. They will be wearing our own yellow shirts with the text “volunteers” on. We, the organizers of this club (Gabbi, Simon and Mio) will also be wearing one of these shirts. If you need anything, just grab one of us and we will help you! ‼️ A tired but important reminder: racism, homophobia, biphobia, transphobia, ableism, classism and other crap is in no way tolerated, as always.

Invite all your queers!

Time- 23:00-03:00

Price- free entrance before 00:00 after that 100kr

Age- 18 and up

När: 8 februari 2020 23:00 - 8 februari 2020 03:00

Var: Plan B - malmö Norra Grängesbergsgatan 26, / Malmö

Arrangör: SEE QUEERLY