Lesbisk Festival 2020


Lesbisk Makt Malmö presenterar stolt: Lesbisk Festival 2020!

Lesbisk Festival är en hyllning till lesbisk och queer kultur! Det är en dag fylld med lesbisk musik, konst, stand-up, poesi och teater. Lesbisk Makt Malmö vill sprida lesbiskhet och lyfta de konstnärer som skapar lesbisk och queer kultur. Genom festivalen skapar vi ett mer lesbiskt Malmö och en stark lesbisk folkrörelse!

MER INFO OM AKTER OCH PROGRAM KOMMER SNART!

Inträde: Betala det du kan mellan 50-200 kr. Betalas i entrén, inget förköp.

Separatism: Eventet är öppet för alla som är intresserade av lesbiskhet och lesbisk kultur. Syftet med detta evenemang är att sprida och hylla lesbisk och queer kultur, och därför är alla som är intresserade av det välkomna!

Vi strävar efter att skapa ett tryggt, lesbiskt rum och under festivalen råder nolltolerans mot sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

Volontär:

Denna lesbiska festival är vårt största projekt hittills och vi behöver er hjälp! Under festivalen behöver vi volontärer som kan hjälpa till i entrén, stå och sälja lesbisk merch och som publikvärdar. Passen kommer vara två timmar av festivalen som är totalt sju timmar, och resten av tiden får volontärerna gå runt fritt och njuta av festivalen. Som tack för hjälpen får volontärerna fri entré, lesbisk merch och mat under dagen. Hjälp oss göra lesbisk festival möjlig! Mejla malmo@lesbiskmakt.nu och märk mejlet med “volontär lesbisk festival” så ger vi mer information.

När: 8 februari 2020 15:00 - 8 februari 2020 22:00

Var: Plan B - malmö Norra Grängesbergsgatan 26 / Malmö

Arrangör: Lesbisk Makt Malmö, Lesbisk Makt, Plan B - malmö