Forum Jämställdhet 2020


VÄLKOMMEN TILL SVERIGES STÖRSTA JÄMSTÄLLDHETSKONFERENS!

Forum Jämställdhet 2020 anordnas i Jönköping 5-6 februari. Här möts tusen deltagare från offentlig och privat sektor för att få ny kunskap, nätverka och få inspiration till sitt jämställdhetsarbete.

Agenda 2030 och hur jämställdhet kan bidra till att uppnå de globala målen är ett övergripande tema. Nytt är också serien brandtal där kunniga talare håller glödande anföranden i olika ämnen kopplade till jämställdhet.

På kvällen den 5 februari delas Svenska Jämställdhetspriset ut till en av våra finalister. Prisutdelare är Jämställdhetsmyndighetens generaldirektör Lena Ag. Efter det är alla konferensdeltagare välkomna till en mingelbuffé med stand up och feministiskt quiz på Spira i Jönköping.

Starta nästa år med ny kunskap, inspiration och energi, anmäl dig till Forum Jämställdhet nu! Innan 15 november kan du köpa din biljett till Early Bird-pris. Är ni femton personer eller fler får ni ytterligare rabatt, kontakta oss på info@forumjamstalldhet.se för en rabattkod!

Läs mer på vår hemsida: forumjamstalldhet.se

Jönköpings kommun, Region Jönköpings län, Länsstyrelsen i Jönköpings län och Jönköping University står för värdskapet och arrangerar konferensens öppna program med fri entré.

När: 5 februari 2020 11:00 - 6 februari 2020 16:00

Var: Elmia Elmiavägen 11 / Jönköping

Arrangör: Forum Jämställdhet,Jönköping University, Länsstyrelsen i Jönköpings län, Jönköpings kommun, Sveriges Kvinnolob