Kvalitetsteatern ”The pain is real (din fi**a jag saknar dig)”


Ett frosseri av uppgivenhet, världens undergång, förlamning, misslyckande och skam för alla som någonsin fått (eller riskerar att någon gång få) sitt hjärta krossat.

The Pain Is Real handlar om att bli dumpad, förlora en plats, vara olyckligt förälskad, mista ett viktigt sammanhang, inte klara av omständigheterna för en romantisk relation, vare sig stå ut med normerna för monogam tvåsamhet eller ett polyamoröst leverne, och bryta ihop av alltings förgänglighet. Att vilja något annat. Som att frigöra sig från (det otillfredsställda) beroendet av en särskild persons bekräftelse, blick och beröring. Att vilja förstå hur det kan göra så fysiskt ont. På riktigt.

Kvalitetsteatern​ bildades i januari 2011 och är en queerfeministisk fri teatergrupp med som gör scenkonst för, av och med ett hbtq-community. De använder ofta dokumentärt material, egna och andras erfarenheter för att undersöka större strukturer i föreställningar som blandar text, ljud och rörelse. I tidigare projekt har det till exempel arbetat med normer kring kön, klass, queerhet, lesbiskhet, trans, musikal, dans och teater.

På scen: Eddie Mio Larson, Johanna Essie Sjögren, Robin N Spegel | Teknik & rum: Amanda Lebert Elfvelin | Workshopledare som bidragit till processen och skapandet: Francine Agbodjalou, Leopold K Bojsenburg, Anne Jonsson, Nino Mick & Pia Olby | Rumslig konsult: Toni Tora Anakin Botwid | Regi: Robin N Spegel ihop med ensemblen | Med stöd av Kulturrådet & Göteborg stad

24–25 januari 18.30 Föreställningen börjar 19.00

Inkonsts bar är öppen före och efter föreställningen

Längd föreställning: ca 60 min

Entré: 165:- Student/under26/Inkonstkort* 120:-

Förköp: Tickster (resterande biljetter säljs i dörren)

Vi tar bara kort som betalning i kassa/bar

*Köp inkonstkortet här: https://inkonst.bigcartel.com

INKONST Bergsgatan 29, Malmö www.inkonst.com

När: 25 januari 2020 18:30 - 25 januari 2020 20:30

Var: Inkonst Bergsgatan 29 / Malmö

Arrangör: Kvalitetsteatern och Inkonst