Premiär: Unga kvinnor + IFEMA 2020 programsläpp


Kom och mingla med IFEMA filmfestival innan premiären av UNGA KVINNOR och var först med att bläddra i den rykande färska programkatalogen för festivalen 12-15 februari 2020! Det blir inledning av festivalchefen Afsaneh Larsson och liveframträdande av Ebrain från Malmö som ger den unga generationen framtidshopp om ett bättre och jämställt samhälle. Med en röst som jämförts med Amy Winehouse har hon fångat mångas uppmärksamhet. Vi bjuder på godis, tilltugg och dryck.

Kl 19.00: Programsläpp & mingel Kl 20.00: Filmvisning

UNGA KVINNOR Regi: Greta Gerwig | USA 2020 | 135 minuter Regissören och manusförfattaren Greta Gerwig (Lady Bird) har gjort en UNGA KVINNOR baserat på den klassiska boken och andra texter av Louisa May Alcott. I Gerwigs version ser vi den älskade historien om systrarna March - fyra unga kvinnor fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor. En berättelse som är både tidlös och modern.

IFEMA IFEMA är Sveriges äldsta filmfestival med fokus på kvinnliga regissörer. Årets festival är den 14:e i ordningen och äger rum 12–15 februari. Välkommen till samtal, mingel, regissörsbesök och film på Biograf Panora och utvalda platser i Malmö med omnejd. Hemsida: www.femalefilmfestival.se

Arrangörer: Folkets Bio Malmö i samarbete med IFEMA filmfestival och ABF Malmö.

När: 24 januari 2020 19:00 - 24 januari 2020 22:15

Var: Folkets Bio Malmö Friisgatan 19 D / Malmö

Arrangör: Folkets Bio Malmö och 2 andra