Releasefest för Pralin #6: Imitationer


Välkomna till releasefest i IMITATIONERNAS tecken! Pralin Magasin släpper sitt 6:e nummer med tema imitationer/speglingar/mimesis/copycatting/efterapningar/etc och firar det med uppläsningar och mycket billigt vin, öl, glögg och dylikt.

=

Medverkande i Pralin #6:

Anna Jegorova Anna Maria Lovisa Nygren Hanna Tillberg Henry Song Jenny åkerlund Johnny Olsson Karin Nilsson Mira Magntorn Theodor Hildeman Togner

Redaktion:

Ida Mirow Maria Bodin

Läsningar TBA

Platsen är ateljén i källaren till Wenströmsvägen 5. Närmaste tunnelbana är Ropsten. Från uppgången Hjorthagen är det ungefär 5 minuters promenad. Tyvärr är lokalen inte särskilt tillgänglig eftersom det är en brant trappa ner till dörren. Om du vill komma men behöver hjälp, skriv här i eventet eller DMa någon av oss värdar så försöker vi lösa det.

Läsningarna börjar ca 20:00. Lokalen stänger när den sista personen går hem. Kom själv eller med sällskap!

Hela numret kommer att finnas tillgängligt gratis på pralin.xyz samma dag.

När: 21 december 2019 19:00 - 21 december 2019 23:59

Var: Wenströmsvägen 5, / Stockholm

Arrangör: Pralin Magasin